Tекнолазер ООД разполага с необходимото оборудване за да Ви предлoжим качествени щанцформи на приемливи цени:

EngView Package Designer – софтуер разполагащ с богата гама стандартизирани опаковки и с помоща на който можем да разработваме щанците бързо и качествено.

Режещо-биговащ плотер за изработване на мостри от картон и велпапе.

Многофункционален лазерен комплекс – Източника на лазерния лъч е „Rofin Sinar“ , максимална мощност 2000W. Масата и управлението са LaserComb MTL 1521 – работна площ 1500х2100 мм.Има възможност за изрязване на канали със широчина 2,3,4 и 6 pt.Tочността на широчината на канала за ножовете е биговете е повече от отлична, а и бързината не е за подценяване.

Машини за автоматично огъване на ножа – Има възможност за автоматично огъване на 2 пт и 3 пт нож. Височината е стандартната 23.80 мм, също така 30.00 и 40.00 мм.За 2 пт, 23.80 мм нож има функция за отнемане ( пристъргване ) на част от ножа.Това дава възможност да огъваме ножа с много малък радиус на много остър ъгъл.

Машина за автоматично огъване на 50мм ламарина за мъжката дъска – бързината понякога е основно изискване на изработка на щанца с отпадни форми.С помощта на робота за 50мм ламарина можем да правим мъжката дъска със скъсени срокове.

Гравираща система Roland EGX600 – машина с която правим пертинаксовите подложки, които са незаменимо допълнение на щанца за изделие с много голям тираж.Дебелината на пертинаксовите подложки може да бъде от 0.4 до 0.9 мм.

Машина за водно рязане – Water Jet. С помощта на LaserComb Pro Aqua Jet 1630 можем да режем порести материали с максимален размер 1300 х 1600 мм. Дебелината на материалите подобни на дунапрен и разпенен полиетилен е до 100 мм, а на по-плътните материали – варира от 30 до 50 мм